Neem vandaag nog contact op!

Wie ben ik?

Mijn hele leven, 55 jaar, heb ik, Natasha Kunst, al in allerlei soorten huizen gewoond, groot, klein, in binnen en buitenland. Huizen gebouwd, verbouwd en gerenoveerd. Hierdoor groeide mijn liefde voor huizen.

In mijn Spanje periode deed ik hetzelfde werk als nu, voor een bedrijf die villa’s verhuurde aan de spaanse kust. Toen ben ik ook begonnen met mijn HEAOstudie makelaardij & Onroerend goed.

Toch zwaar alleen met twee opgroeiende puberkinderen, heeft mij doen besluiten weer terug te keren naar Nederland, en wel naar mijn vertrouwde stekkie Dwingeloo.

Na een tijdje gewerkt te hebben bij een makelaar, crisis brak uit, ben ik samen met een vriendin, een aantal jaar geleden Noorderhome gestart.

In deze prachtige en zeker daarom ook toeristische omgeving op zoek gegaan naar mensen die hun huis bij ons in de vakantieverhuur wilden geven. Alleen voor bemiddeling of gewoon alles voor ze regelen. Dat laatste vind ik eigenlijk het leukst. En dit resulteerde in Noorderhome. Met een groot aantal vakantiehuizen in ZW-Drenthe, Giethoorn en omgeving.

Bemiddelen tijdens de aanvraag, adminstratief afwikkelen, de huizen op orde brengen, de mensen ontvangen en ze een welkom gevoel geven, vele dingetjes uitleggen over het huis en de omgeving. Vraagbaak zijn, aanspreekpunt tijdens het verblijf en weer uitzwaaien bij vertrek.

Ik bemerk dat de huurders dit als zeer prettig ervaren. Een fijn begin van de vakantie. Een gezicht bij een huis. Gastvrijheid en service vind ik heel erg belangrijk. Door dit alles ontlast ik ook de eigenaren, die vaak verder weg wonen, toch een leuke vakantiewoning willen bezitten, maar geen tijd hebben om het hele verhuurtraject te willen regelen. De meeste eigenaren die in de buurt wonen vinden dit vaak zelf leuk om te doen en dan bemiddel ik alleen tussen hen en gasten.

Doordat ik alles alleen doe, ben ik het direkte aanspreekpunt voor de gasten en voor de eigenaren van de vakantiewoningen, wat de service absoluut ten goede komt.

Verder ben ik een gepassioneerde amazone, gek met mijn man, kinderen en dieren en vind het heerlijk om de rijkunst en liefde voor paarden over te brengen op beginnende ruitertjes.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring