(HA01) Ook toe aan ontspanning en rust? Dat kan in deze prachtige moderne vakantievilla in Havelte (ZW-Drenthe)
5 van 5 op basis van 83 reviews.
Drenthe -> Havelte

2 - 6 personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Villa

Aantal slaapkamers: 3
Aantal badkamers: 2
Perceelgrootte: 600 m2
Huisdieren: niet toegestaan

Reviews


natasha noorderhome (augustus 2020)
Beoordeeld met een

10.0

Meerder recentere reviews staan verder naar beneden. Overgeschreven vanuit het gastenboek. Dank u wel. Natasha

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (juni 2020)
Beoordeeld met een

9.4

We hebben echt genoten in dit heerlijke huis en op een fantastische plek. We misten alleen alle gebruiksaanwijzingen en bierglazen, maar deze bleken in verborgen kasten (kamerzijde) van de keuken te zitten. Oeps.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (augustus 2019)
Beoordeeld met een

10.0

Wij zijn hier twee weken geweest en door Natasha vriendelijk ontvangen, een fles rose als welkomstdrankje. Het huis is prima, mooi schoon, gezellig en fijne bedden. We hebben alleen maar genoten, twee weken lang. Veel gefietst, we hebben echt vakantie gehad en een mooie omgeving. Wij komen zekers terug

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar uit Canada (mei 2019)
Beoordeeld met een

10.0

Thank you very much Natasha! This vacationhome was everything we hoped for... a very spacious and lovely (and modern) house.
It was very well stocked and we throughly enjoyed our time here.
Thanks for the special touches like a bottle of wine when we arrived, as well as the package of stroopwaffles.
Also we appreciated the information you gave us on the area.
Thanks again! We hope to come back.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar met kind (april 2019)
Beoordeeld met een

9.7

Tolle Unterkunft!!!! Super ware es, wenn eine Teekanne vorhande ware und ein Wasserkrug.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
gezin met 1 kind en opa en oma (kerst- oud&nieuw)
Beoordeeld met een

9.7

Dit was voor ons, opa &oma vader & moeder en levendig jongetje van 2 1/2 een fijn ruim huis. De omgeving is mooi, zowel het bos als de heide, ook de omliggende dorpen. Het was een rustige kerst en oud & Nieuw. Aan te bevelen !!!

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar met moeder (oktober 2018)
Beoordeeld met een

10.0

In een woord heerlijk. Breng de complimenten ook maar naar de eigenaar over. Wat een mooi ingericht en fijn huis.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
3 echtparen (september 2018)
Beoordeeld met een

8.0

Beste Natasha en ook aan de verhuurder Wij hebben genoten van een mooie week hier in de streek rond Havelte, Prachtg gefietst en de mooie plekjes verkent in de omgeving. Ook was het gezelllig vertoeven op het terras van het huis. Het was zalig rustig en hadden nog gelukkig prachtig zomerweer. Het s een aanrader voor een ieder die van rust en natuur houdt. een opm het glasservies zou welwat aangevult mogen worden met wat meer nier en wijnglazen.
We hebben echt genoten!!! en zeggen het voort

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
6 volwassene (september 2018)
Beoordeeld met een

9.7

Een fijn vakantiehuis, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Mooi aangelegde tuin rondom het huis. Leuke attentie ter verwelkoming en hartelijk ontvangst bij aankomst. Hier worden wij blij van.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (augustus 2018)
Beoordeeld met een

8.9

Een prettige accommodatie. Alles is aanwezig, rustig gelegen en veel privacy. Een mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Echt een aanrader voor wie wil genieten van de natuur en de rust. Dichtbij Havelte waar een AH is voor de boodschappen. Echt top hier

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
2 volw met 3 volw kids (juli 2018)
Beoordeeld met een

9.7

We hebben weer een heerlijke week gehad in dit fantastische huis. Fijne tuin, mooi weer en leuke uitstapjes. Vooral de sloeptocht door het rustige gedeelte van Giethoorn via jouw schoonzus was zeer de moeite waard. ps bedankt dat wij de ventilatoren mochten gebruiken.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
4 vriendinnen (juni 2018)
Beoordeeld met een

9.4

Het was weer heerlijk.!!

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
5 volwassene (mei 2018)
Beoordeeld met een

10.0

Het toppunt van genieten. Buitenplaats Eursinghe 33 en dat hebben wij gedaan. Het totale plaatje klopt.
Jullie hartelijke ontvangst met een fles wijn
Het luxe vakantiehuis van alle gemakken voorzien.
Perfect gelegen terras/ tuin met flinke dosis zon.
Kortom we hebben genoten dit pinksterweekend.
Min puntje: Weer naar huis. Bedankt.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
6 volwassene (januari 2018)
Beoordeeld met een

10.0

wij ( 6 ouwtjes) hebben genoten ondanks het slechte weer. Het huis is prima met alles erop en eraan. De bedden hebben wij goed gebruikt, heerlijk geslapen, pas om 10 uur op. De ontvangst was gezelig. De appeltaart voor (voor mijn 70ste verjaardag) was heerijk. Als onze gezondheid het toelaat komen we misschien nog wel een keertje terug. Een heerlijk huis. Hartelijke groeten.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
5 volwassene (KERST en oud & nieuw)
Beoordeeld met een

9.7

Fantastisch huis, heerlijk rustig. Alles er op en eraan. We hopen zeker terug te komen

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
3 echtparen (september 2017)
Beoordeeld met een

9.7

Verblijf was zeer comfortabel! Zelfs het weer deed mee! Alleen vond ik het lastig dat op de derde slaapkamer geen kledingrekje of haken waren om iets op te hangen.

Antwoord: Beste familie, helemaal gelijk, ik ga er voor zorgen.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
3 moeders met kinderen (augustus 2017)
Beoordeeld met een

8.9

Hallo, danke fur Ihre Gastfreundlichkeit. Ein super Haus und schon ruhig gelegen. Wir haben uns mit drei Erwachsenen und drei Kinder sehr wohl gefuhlt. Gerne wurden wir nochmal zuruck kommen

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
familie met 4 grote kinderen (juli 2017)
Beoordeeld met een

10.0

in schriftje

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
gezin met 1 zoon (juli 2017)
Beoordeeld met een

9.1

Bedankt Natasha wij hebben een geweldige vakantie gehad. Mooi weer en een beetje regen

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
gezin met 3 kinderen (juli 2017)
Beoordeeld met een

9.7

Hallo Natasha danke fur die herzliche Begrussung hier in Havelte. Wir hatten eine himmlische Ruhe, in einer wundervollen Ort. Man hat sich von der ersten Minuten an wie zuhause gefuhlt. Wir werden definitiv wieder hierher kommen. Einer weiterempfehlung von unseren Seite ist sicher. Wonderful vacation in a beautiful pace. Dank U !!!

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (juni 2017 (2 weken))
Beoordeeld met een

10.0

We hebben 2 geweldige weken gehad. Heerlijk weer ook.Wat een fantastisch huis, zo smaakvol en compleet, een toppertje. Ook een geweldige tuin met veel privacy. De omgeving is ook prachtig en een goede uitvalsbasis om mooie fietstochten te maken. Jammer dat het er weer op zit, maar we zouden graag volgend jaar weer terugkomen, zo goed is het ons bevallen. Bedankt voor de leuke ontvangst en hopelijk tot volgend jaar.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (juni 2017 (2 weken))
Beoordeeld met een

10.0

Een tophuis op een toplocatie. Als je geluk hebt zie je zelfs reeen op een meter of 10 afstand. Een echte aanrader.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
4 volwassene (Canada) (juni 2017)
Beoordeeld met een

10.0

A big thankyou to Natasha for her efficient and kindness shown during our stay. I highly recomended the accommodation. We all look forward to a return vacation.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
2 echtparen (pinksteren 2017)
Beoordeeld met een

10.0

Beste familie en Natasja.
wij hebben een fijne week gehad in dit prachtige huis. Netjes en alles voldoende aanwezig en niet te vergeten de 2 badkamers, super!
Wij hebben ook genoten van de omgeving, veel gefietst. Het is hier prachtig en heel stil.
Natasja bedankt voor de prettige ontvangst en de fles wijn, was lekker.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
3 vriendinnen (eind mei)
Beoordeeld met een

9.7

Heerlijke dagen gehad. Perfect huis. Lekker luxe en alles is aanwezig.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
Man (mei 2017)
Beoordeeld met een

9.7

Mooie week achter de rug met geen spatje regen. Mooi huis en tuin waar geen buren te zien zijn.
Flesje wijn van Natasha, heerlijk!! Vor herhaling vatbaar.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
2 volw en 2 kinderen (meivakantie 2017)
Beoordeeld met een

9.7

In de eerste week van de meivakantie van 2017, zijn wij hier
neergestreken. Door omstandigheden zouden we wat later aankomen dan gebruikelijk. Hier werd creatief en soepel mee omgegaan. Omdat april doet wat tie wil, was het weer niet optimaal maar door de luxe die deze woning biedt, was thuisblijven zeker geen straf.
Aanraders, natuurlijk Giethoorn , Holtingerveld met zijn hunnebedden
en oorlogsverleden en wandelen op het Dwingelerveld. Prachtige
vergezichten.
Al met al een prima vakantie gehad in een mooie omgeving met een zeer
gastvrije Natascha. We komen zeker een keer terug bij Noorderhome.


Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
gezin met 3 volw kinderen (april 2017)
Beoordeeld met een

8.6

Heerlijk weekend gehad!!! We komen graag nog een keer terug.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (sept 2016)
Beoordeeld met een

9.7

Beste familie. Wij hebben er niks aan toe te voegen. Prima vakantiehuis!!!! Afgelopen week heerlijk vakantieweer gehad. Wat wil je nog meer!!!

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (september 2020)
Het was voor ons een fijne week hier in Havelte. Een week met zonnig weer en helemaal geen regen. Veel gefietst dmv de knooppuntenroute, in een mooie omgeving.
En dan het huis, heel mooi wat inrichting betreft en ook heel compleet!
Wij wensen allen na ons dan ook een fijne tijd toe in dit huis.
2 echtparen (september 2020)
We hebben een super week gehad.
Mooi huisje op een toplocatie.
De omgeving. Tja fietsen, wandelen en varen in de Weerribben. Kortom voor iedereen wat wils. We hebben genoten.
twee vriendinnen (sept 2020)
We hebben een geweldige week gehad.
Het huis was van alle gemakken voorzien.
Heerlijk rustig en prima verhuur service door Natasha.
Minpuntje: Kinderslot op de TV, waardoor je verschillende programma's moet missen (zoals GTST)
echtpaar met 3 volw kinderen (augustus 2020)
We hebben een heerlijke week gehad. Een fijn huis en tuin.
Tip1: Heerlijk gegeten bij Ludiek hier in Havelte
Tip 2 : Gevangenismuseum in Veenhuizen.
familie met 3 volw kinderen (augustus 2020)
Wat een heerlijk plekje. We hebben volop genoten van onze tijd bij Havelte.
Het huis is van alle gemakken voorzien, dit geeft dat heerlijke luxe gevoel.
De airfryer was een openbaring, maar eerlijk gezegd hebben wij de stoomoven nooit begrepen
gezin met twee kinderen (juli 2020)
Wat een heerlijk huis, het voelt als "thuis".
De fijne keuken, badkamers, terras geven dat lekkere luxe gevoel. Het is erg leuk om 's avonds naar de zwaluwen te kijken en van de stilte te genieten.
Morgen weer naar huis en eerlijk gezegd, ik heb er geen zin in!!
tip: Ik was niet zo blij met het kinderslot. Bedankt en wie weet tot ziens.
echtpaar (juli 2020)
We hebben het weer reuze naar onze zin gehad. De eerste keer was in 2016.
Dwingeloo op de fiets is een echte aanrader, zeker als je restaurant "Onder de Eiken"bezoekt.
Na elke fietstocht voelde het weer als thuiskomen in deze mooie omgeving en huis.
Natasha bedankt voor je tips en tot ziens.
echtpaar (juni 2020)
Prachtig compleet ingericht huis.
Heerlijk gefietst, mooie omgeving met veel te doen en lekker gegeten.
Het weer droeg ook bij aan deze mooie omgeving
natasha noorderhome (juni 2020)
Ik ga nog een extra ventilator meenemen van huis en ik heb hier thuis ook nog wel een grotere reserve parasol. Die zal ik ook neerzetten. Bedankt voor de tip.
echtpaar (juni 2020)
Wat een heerlijk huis, fijne omgeving en vriendelijke ontvangst door Natasha. We hebben genoten van al haar tips en het huis natuurlijk.
Als we 1 rip mogen geven. Het zou nog fijner worden als er meer schaduw in de tuin was overdag, een grotere parasol.i.o.d.
Verder alles super compleet en genoten.
echtpaar (juni 2020)
Wat een heerlijke woning. We hebben genoten van de prachtige omgeving.
Heerlijk geslapen en lekker wakker geworden van de fluitende vogeltjes.
Drenthe is zeker voor herhaling vatbaar.
echtpaar (juni 2020)
Dank voor het mogelijk maken van een fijn midweekje weg in eigen land.
We hebben genoten van het huis , de omgeving en de ijsjes van Rimini.
We komen graag nog een keer terug.
2 echtparen (mei 2020)
Wat verhuren jullie een prachtige vakantiewoning, met alles wat erbij is aan inventaris.
Lekker kunnen fietsen in een prachtige omgeving.
En geweldig dat we met Natasha konden overleggen dat ze pas om 11.30 kwam voor de eindoplevering.
Service wordt in Drenthe nog met een hoofdletter geschreven,
echtpaar (mei 2020)
Wat een heerlijk huis in een prachtige omgeving. We hebben ontzettend genoten van de rust en luxe.
We hebben vakantie in Nederland herontdekt en gaan zeker terugkomen.
5 vriendinnen (mei 2019)
Als vriendinnengroep hebben wij enkele dagen gnoten van de woning en de omgeving. Het huisje was heerlijk en gezellig.
Advies. op de website staat noorderhome's Dit staat verder niet aangegeven op de weg. Voor ons was het daarom even verwarrend. Misschien goed om vakantiepark Buitenplaats Eursinghe te noteren,
Bedankt en succes
opa, oma, (klein,-)kinderen (mei 2019)
Lieve Natasha, het was een super huis! We verbleven hier een week en het was heel knus. De bedden sliepen heerlijk en de douche en wc waren schoon. De keuken daar heb ik (Dewi 9 jaar) nog kaneelbroodjes gemaakt. Ze mislukte wel.
Het weer was slecht maar ben best vaak in de tuin geweest.
Volgend jaar zouden we hier wel weer een bezoekje willen brengen.
handen, voetjes en de groetjes
echtpaar met kind (april 2019)
Liebe Natasha, liebe Vermieter. Wir verbrachten hier einen wundervollen Urlaub. Die Umgebubg, das Haus, der wunderschone Garten, die Ruhe... einfch alles kannten wir in vollen Zugen geniessen.
Wir kommen gerne wieder!!
opa, oma, (klein,-)kinderen (kerst en oud en nieuw 2018/2019)
Dit was voor ons opa& oma, vader &moeder en een levendig jongetje van 2 2/1 een fijn ruim huis.
De omgeving is mooi, zowel het bos als de hei, ook de omliggende dorpen.
Het was een rustige kerst en oud & nieuw.
Aan te bevelen!!
3 echtparen (september 2018)
We hebben genoten van een mooie week hier in de streek rondom Havelte, prachtig gefietst en de mooie plekjes verkend in de omgeving.
Ook het gezellige vertoeven op het terras aan het huisje was zalig rustig en we hadden gelukkig prachtig zomerweer!!!
Het is een aanrader voor wie van rust en natuur houdt!!
We hebben echt genoten !!! en zeggen het voort.
5 volwassene (2 echtp) (september 2018)
Voor de derde keer hebben wij dit schitterende huis bezocht. Compleet met een hele mooie tuin en teras. Mooie fietstochten en wandelingen gemaakt en genoten van jouw glas wijn. Misschien tot volgend jaar in aller gezondheid
gezin met twee kinderen (augustus 2018)
Voor de tweede keer een heerlijke week gehad in dit fijne huis. Hartelijk dank voor de gastvrijheid en wie weet tot ziens!!!
2 echtparen uit duitsland (juni 2018)
Wir haben uns hier im Haus sehr wohl gefuhlt. Danke fur die tolle Zeit
5 volwassene (september 2018)
Hallo Natasha. We hebben weer een heerlijk weeknd gehad! Kopje cultuur in Steenwijk was gezellig. En het huis was weer heel comfortabel. Hartelijk dank! 1 opmerking: De wijnglazen zijn wat beperkt!! NB er is niks gesneuveld
echtpaar (juni 2018)
We hebben een heerlijke week gehad in dit mooie, comfortabele huis met prachtige tuin. Genoten van de natuur, de wandelingen en de rondjes golf. Golfbaan Havelte is een aanrader. Sinds 17 mei jl. is Havelte een restaurant rijker : Ludiek"We hebben er geweldig gegeten. Al met al is deze bungalow een plek om weer terug te komen en dat zal in de toekomst zeker gebeuren.
echtpaar (juni 2017)
Hai Natasha. Het zit er weer op. Weer twee geweldige weken gehad. Prachtig weer dus heerlijk kunnen fietsen. Dit is z'n heerlijk huis. Alles is er gewoon. Jammer dat wij weer naar huis moeten, maar volgend jaar zijn wij weer van de partij. Dus ik zou zeggen ; Tot ziens, tot volgend jaar.
echtpaar (mei 2018)
Vanaf het emailcontact - leuk Zodra we binnen kwamen - TOP
Inrichting en alles wat daar bij hoort - in orde - OK
Kortom, en we zijn niet alleen, Super leuk
En de tuin met de tersjes - Leuk
Fijn verblijf geweest
vriendinnen en moeder (mei 2018)
Un grand merci pour l'accuril chaleureux de Natasha. Nous avons frofite pendant es 3 jours de cette belle maison imconfortable ai lón se sent comme chej soi. La region est tout aussi magnifique. Nous reviendron avec plaisir
familie (juli 2017)
Beste Natasha We hebben hier echt genoten van het heerlijke huis, de omgeving en de rust. Fantastisch!!! Wees zuinig op dit prachtige stekkie !!!
echtpaa (september 2016)
Aankomst was warm, alles uitgelegt, uitpakken en genieten van alles. Zondag een regenachtige dag, maar de rest van de week echt zomers. Lekker aan het vissen geweest. Maandag prive tuinman de hele dag. Wij hebben genoten van het huis en nu gaan wij naar ons eigen stekkie. Bedankt voor alles.
2 echtparen en vriend (augustus 2016)
Het was weer net als vorig jaar maar met veel mooier weer. Dus veel gelopen en gefietst.Maar langer en veel meer. Maar ondanks dat de dagen vlogen en zijn nu alweer om Wat blijft is nagenieten met elkaar en ons verheugen op volgend jaar. Hartelijk dank voor de goede zorgen.
2 echtparen (juli 2016)
Een heel fijn ontvangst met een lekkere fles wijn. Heel mooi en schoon huis met alle benodigdheden aanwezig. Ondanks het minder mooie weer toch een hele fijne vakantie gehad en elke dag toch lekker kunnen fietsen
4 vriendinnen (juni 2016)
We hebben een heerlijke midweek gehad in jullie prachtige huis. Genoten van de mooie omgeving. Alles was keurig schoon en Natasha had alles prima geregeld
echtpaar (juni 2016)
We hebben een heerlijke midweek gehad in een prachtig huis. Echt hollands weer gehad, regen en dan weer zon. Toch veel gefietst en de omgeving is prachtig. Het is voor herhaling vatbaar. ps een lampje bij de TV zou prettig zijn.
gezin met klein kindje (mei 2016)
Fantastisch weer gehad in een heerlijk huis met een prachtige tuin. Wat wil je nog meer. Onze zoon van 1 1/2 heeft geweldig genoten van de tuin, heerlijk in een badje gespeeld!! Wie weet komen wij hier nog eens terug. Alle lof!!!
gezin met 3 kinderen (april 2016)
Wij hebben het erg naar ons zin gehad in dit mooie huis. De aankomst was erg leuk met de fles wijn. Het zag er hier allemaal mooi en verzorgd uit. Ondnks het slechte weer (veel regen en een keer sneeuw) hebben wij het toch rg leuk gehad. We konden lekker koken en gezellig spelletjes doen. We hebben geen verbeterpunten. Een TOPweek gehad.
2 echtparen (april 2016)
Super midweek gehad met z'n vieren.
Super huis.
Super tuin.
Complimenten voor het huis !!!
Alles compleet en schoon. Bedankt en tot een volgende keer
2 zussen (okt 2015)
2 zussen, guiltend, zoeken een huis. Vereiste : schoon, min 2 slaapk, liefst 2 badkamers, licht huis, goede eettafel voor de naaimachines. Wat hebben wij het getroffen. Het emailcontact met Natasha was al heel prettig, de aankomst nog meer. Hartelijk dank en met een lekkere fles wijn. Wij hebben al quiltend, genoten van het mooie weer oop het mooie terras in de prachtige stille tuin. Verwonderend over de mooie planten en struiken. "s avonds gezellig op de bank. En dan lekker slapen in de schone ruime slaapkamers.
Wij hebben geen verbeterpunten. Willen ons wel op de lijst zetten, als jullie dit huis beu zijn. Nogmaals dank voor alles. Lieve groet.
2 echtparen (sep 2015)
Ook wij hebben een geweldige week gehad. Het huis is super en de tuin ook. ook de lekkere fles wijn bij aankomst werd door ons zeer op prijs gesteld (dat maakt het allemaal leuk persoonlijk). Verder hebben wij geen " nuttige tips" of "klachten" het was allemaal perfect!!!!! Wij komen graag nog eens terug in 2016
2 echtparen en een vriend (sep 2015)
Een weekje Havelte

Een weekje even weg
gezellig met z'n vijven ,
Dat deden we al 16 keer
zonder te overdrijven.
We zoeken ieder jaar iets nieuws
en dan naar ieders smaak.
Dat valt beslist niet altijd mee
Maar dit keer was het raak.
zoiets als hier in Havelte
Hadden we echt nog niet
Zo groot,zo mooi gelegen
en Canadees complete !
We hebben een heerlijke week gehad
wel weinig zonneschijn.
Maar als je zo geweldig woont
is't binnen ook heel fijn!!
Kortom, we hebben het dit keer
werkelijk heel fijn gehad,
Toch nog behoorlijk wat gefietst
Met een bezoek aan Meppel, leuke stad !!
De week is omgevlogen,
We gaan naar huis alweer,
Bedankt dat we hier konden zijn
en heel graag tot de volgende keer.
2 echtparen (sep 2015)
OOk wij hebben een geweldige week gehad. Het huis is super en de tuin ook. Ook de lekkere fles wijn bij aankomst werd door ons zeer op prijs gesteld (dat maakt het allemaal leuk persoonlijk) Verder hebben wij geen 'nuttige tips'of 'klachten' het was allemaal perfect. We komen graag terug in 2016!!
Gezin met 1 kind (aug 2015)
Een fles rose en bellenblaas voor onze zoon en een kortingskaart voor Restaurant 't Achterhuus in Giethoorn. Samen met dit fantastische huis is dat een heel fijn begin van de vakantie!!!!

Wat hebben wij genoten in dit mooie en schone huis. Natasha bedankt voor je warme welkom. We hebben heel goed weer gehad en ook veel gefietst en gezwommen. Het staat vast dat wij een keer terug komen hier!! Ons werd ook gevraagd om wat tips in dit boekje te zetten. Hier komen ze: - Elektra buiten en in de schuur zou fijn zijn ivm BBQ en elektrische fietsen. - Een lamp in de schuur en op het terras zodat wij bij warm weer, anger buiten hadden kunnen zitten. - een nog grotere vlonder direkt aan het water. Ondanks deze kleine 'onvokomendheden'hebben wij een fantastische vakantie gehad Dank jullie wel.
twee echtparen (juli 2015)
Hallo, wij hebben heel fijn van jullie huis genoten, Fantastisch huis. Daar wij meer herfstweer hebben gehad dan zomers weer, was het genieten. We waren van plan de omgeving te verkennen met de fiets, dat is het niet geworden. maar met de auto nog heel wat leuke plaatsjes bekeken.
Gezin met 1 kind (juli 2015)
Wat een mooi compleet huis! We hebben hier een prima tijd gehad. We hebben veel gefietst, naar Westerbork, gevangenismuseum Veenhuizen, Meppel, vlindertuin te Havelte, Giethoorn en Steenwijk. Maar het leukst was een dag zeilen vanuit Lemmer! Heel persoonlijk, heel gastvrij. We hebben een flyer in de informatiemap gedaan, Dank je wel Natasha voor de hartelijke welkom hier!
echtpaar (juli 2015)
Tropische week, heet. Wat een prachtig huis. Super aangelegde tuin. Heel de week tropisch, dus in de tuin geleefd. Alles in de tuin, ontbijt, diner. Genoten van de vogels. Natasha zei bij aankomst, parasol iets minder, deze ging dus woensdag kapot. Donderdag morgen kwam ze al een nieuwe brengen. Echt top. We hadden ´m wel nodig 34C !!! Mooie omgeving, veel gefietst. Zou wel willen dat dit in het westen te betalen is. Zo´n huis en de tuin.
Een aanrader voor iedereen. We komen zeker nog eens terug. ps de tuin echt super. Bij de meeste huisjes standaard terras en gras. Hier gewoon een mooie siertuin.
echtpaar (juni 2015)
Thanks for being here.
familie (april 2015)
Een heel mooi weekend met zoon, schoondochter en 2 kleine kinderen (4 en 2 1/2 jaar) in een heel mooi huis. Geweldig!!! Gefietst, een middagje naar de Drentse Koe in Ruinerwold en een dag naar de Sprookjeshof in Zuidlaren geweest. Hier kunnen kinderen zich een hele poos vermaken, zowel binnen als buiten. Het weer was droog en zonnig, maar de wind kwam uit het Noorden, zodat buiten zitten te koud was.
Gezin met 2 kinderen (jan 2015)
Beste verhuurder. Wij hebben genoten van het goed verzorgde huius, de rust en de natuur.. De hunnebedden zijn wat meer versleten onder de klimmende voetjes van onze dochters. Nu weer terug naar Amsterdam!!!
gezin met 3 kinderen (okt 2014)
Bedankt voor dit prettige verblijf. Het was een heerlijk huis om een aantal dagen te vertoeven. Genoten van het zomerse herfstweer, lekker buiten gezeten en zelfs nog een paar keer een plons in het water gemaakt !! Ook de ruimte om het huis heen en het vrije uitzicht vonden wij fijn. Tot de volgende keer.
echtpaar (aug 2014)
Ondanks af en toe wat regen hebben we genoten van het prachtige huisje en de omgeving. Een mooie fietsroute gedaan van 37,8 km.
familie (aug 2014)
Wat een gezellig familieweekendje moest worden, is dubbel en dwars gelukt. Schitterend, luxe huis, super zomerweer en een fantastische omgeving. Wat wil je nog meer !!!!!
Echtpaar (aug 2014)
We hebben een fijne relaxte week achter de rug. Heel erg genoten van de tuin en de rust.
3 oudere echtparen (mei 2014)
We zitten buiten in de zon en evalueren ons heerlijk weekje in jullie mooie huis. Hartelijk dank voor de heerlijke bonbons. Niets dan lof voor alles, we hebben het heerlijk naar ons zin gehad.
Echtpaar (maart 2014)
Na heel wat uurtjes op internet eindelijk een plekje gevonden, zonder huisdieren en rookvrij. De fot's zien er veel veelovend uit. Na informatie besloten wij te wachten met boeken met oog op het weer. Eind van de maand lijhkt het goed en we boeken een weekje Havelte. 28 maart vertrokken we en kregen een warm welkom door Natasha. Vol verwachting naar binnen en dan stja het blijven foto's................... Wow, gaaf, sprakeloos, zo mooi, netjes, smaakvol, helemaal mijn ding. Dit huis moet je gewoon op al je favoriete plekjes kunnen neerzetten. We hebben genoten van het huis en de mooie om. De week was zo om. Vriendelijk dank voor uw gastvrijheid om in uw huis te mogen vertoeven.
familie (kerst 2013)
Om niet in herhaling te vallen, wij hebben het hier heerlijk gehad. Super huis en fijne omgeving. Heerlijke kerstdagen gehad. Hartelijke ontvangst door Natasha en een leuke kerstboom in de kamer, compleet met wijn, stol en kransjes, die vooral mijn kleindochter erg lekker vond. ps. wij wensen jullie een heel voorspoedig 2014.