Drenthe -> Dwingeloo

35 pers personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Vakantiehuis

Aantal slaapkamers: 5
Aantal badkamers: 5
Huisdieren: niet toegestaan

Omschrijving

 

Deze groepsaccommodatie is gelegen midden in het karakteristieke brinkdorp Dwingeloo, met alle voorzieningen op loopafstand.
Deze groepsaccommodatie biedt plaatst voor groepen tot 35 personen. Wel bestaat de mogelijkheid om extra bedden bij te plaatsen.

Al met al een ideale accommodatie voor een gezellig weekend uit met uw gehele familie, vrienden, collega’s of vereniging. Door de kindvriendelijke inrichting is het zeer geschikt voor groepen met kleine kinderen

Binnen heeft u beschikking tot een huiselijke recreatiezaal waar u de met groepen van elk formaat al snel een gezellige sfeer kunt neerzetten. In deze recreatieruimte zit een bar met spoelbak om iedereen makkelijk van drankjes te kunnen voorzien. Deze ruimte beschikt over een tv, pooltafel, dartbord en nog veel meer mogelijkheden op het gebied van vermaak. WIFI is aanwezig


Aangrenzend aan de recreatieruimte zit een volledig ingerichte keuken. Grote pitten en oven zodat er makkelijk voor grote groepen gekookt kan worden. Ook zijn hier zaken als pannen, borden, bestek, glazen ruimschoots aanwezig. Ruim voldoende koeling. En heeft u geen zin om te koken!!! In Dwingeloo zelf zijn er tal van leuke restaurantjes, waar je heerlijk kunt eten. Zelfs in het naast gelegen gedeelte, is een leuk restaurant gevestigd, waar ook evt de mogelijkheid bestaat om uw weekend van hieruit geheel of gedeeltelijk te laten cateren.

Boven vindt u de slaapzalen en slaapkamers. De accommodatie beschikt over twee grote slaapzalen van ongeveer 15 personen per zaal (met stapelbedden) Bij deze grote slaapzalen horen twee grote badkamers en toiletten , deze zijn onlangs helemaal opgeknapt.

Ook zijn er boven drie slaapkamers te vinden. Twee 2-persoonskamers en een 4-persoonskamer. Deze slaapkamers hebben allemaal een eigen toilet en douche. Op deze verdieping vindt u ook het grote dakterras met veel zon en weinig wind.
In onze accommodatie is alles aanwezig om u, en uw gezelschap, een fijn weekend te bezorgen.

En ook buiten de accommodatie is er van alles te doen. Omdat Dwingeloo gelegen is temidden van twee Nationale Parken, “Het Dwingelderveld” en “Het Drents Friese Wold met vele kilometers wandel-, fiets- en ruiterpaden, biedt deze tal van mogelijkheden op recreatief en sportief gebied. En wilt u van de waterrecreatie genieten? Het Nationaal park “De Weerribben” met Giethoorn “Hollands Venetie”en Blokzijl liggen op een half uurtje afstand.

Deze accommodatie is alleen te huur van vrijdag 18.00 uur tot zondag 18.00 uur (2 nachten)  

 VROEGBOEKKORTING van 10 % bij boeking 3 maanden of meer vóór aankomst !!!!                                                                 ( voor kale huursom, excl schoonmaakkosten, toeristenbelasing en boekingskosten)

Foto's