(DI03) Gezellig ruim chalet voor 4 personen op vakantiepark 't Wildryck, Diever, direct gelegen aan het Drents Friese Wold
5 van 5 op basis van 20 reviews.
Drenthe -> Diever

4 personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Chalet

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Huisdieren: toegestaan, wel graag in overleg

Reviews


echtpaar (februari 2016)
Wat een heerlijk huis! Voorzien van alle gemakken. Een geweldig gastvrij ontvangst door Martina. In het gastenboek staat een reactie dat dit zo'n huis is waarover je tegen niemand iets wilt vertellen, omdat je er dan zelf lekker vaak in kan. Ze hebben gelijk! Oh ja, we moeten ook wel terug, want we hadden ongelooflijk slecht weer! Martina dankjewel!
echtpaar (februari 2016)
Een aanrader als je toe bent aan een heerlijk ontspannen weekend in een mooi verzorgd, comfortabel huis waar alles is! Het ontbreekt je aan niets. Warmte ontvangst van Martina, een flesje wijn op tafel, hagelslag in de kast! En je kunt vanuit het huis zo het bos in wandelen, super. We zouden graag eens terugkomen!
gezin met klein kindje (januari 2016)
We hebben een heerlijk weekend gehad in Diever. Er stond een flesje wijn klaar, alles was netjes en goed verzorgd. Heerlijk bed, perfecte bank en een ruime keuken, van alle gemakken voorzien. Ook stonden het campingbedje en kinderstoel voor onze 14 maanden oude dochter netjes klaar, heel fijn. Door de sneeuwval zag het hele park er sprookjesachtig uit. Het zwembad is erg fijn, zeker met een kleintje.
echtpaar (januari 2016)
We hebben Oud & Nieuw met z'n tweeën en onze hond doorgebracht in dit vakantiehuis en het was geweldig! Martina heeft haar best gedaan om een hartstikke gezellig huisje te maken en dat is gelukt. Het huisje is van alle gemakken voorzien. Onze beste plek tot nu toe! Het bos ligt op 200 meter van het huisje, prachtig!
gezin met 2 kinderen (januari 2016)
Een heerlijk knus klein huisje in vakantiepark 't Wildryk met een fijn ontvangst. Alles was in het huisje aanwezig dus je vakantie begint meteen! De omgeving is erg groen, je bent heel snel in het bos. Een aanrader voor een gezin met twee kinderen
gezin met 2 kinderen (december 2015)
we zijn met ons gezinnetje met de kerst een aantal dagen in dit gezellige huisje geweest, we hadden verwacht dat het rond die tijd wel druk zou zijn op het park maar gelukkig was daar niets van te merken! het was heerlijk! lekker bad, fijne bedden, hartelijke ontvangst en het enorme bos op loopafstand! ook het zwembad bij het park is erg lekker en rustig! zeker een aanrader! Eigenaresse was erg gastvrij en het huisje was speciaal voor de kerst versierd, heel leuk! zeker aan te raden voor wie er van rust en natuur houdt!
echtpaar met peuter (december 2015)
Het huisje is precies zoals beschreven en de andere recensies. Heel luxe en compleet huisje! Leuke dingen te doen in de omgeving en het park is erg geschikt voor een peuter. Alleen jammer dat de WiFi het niet deed. Martina is een goede gastvrouw
3 vriendinnen (december 2015)
Een heerlijk weekend gehad met drie vriendinnen in het huisje van Martina. Super comfortabel, ruim en van alle gemakken voorzien. Het welkom was heel hartelijk en ook de omgeving en het park is erg mooi.Kortom we komen zeker terug, bedankt Martina
gezin , 2 kleine kindereren (december 2015)
Voor de tweede keer hebben wij (gezin met twee jonge kinderen) gelogeerd in het vakantiehuis van Martina. Zowel eind december als eind januari hebben we genoten van ons verblijf hier! Martina is een fantastische gastvrouw die het huisje tip top heeft verzorgd en heeft voorzien van alles wat je maar nodig kan hebben. De keuken is volledig uitgerust met alle benodigde keukengerei, de ouder slaapkamer heeft een comfortabele boxspring, voor onze negen maanden oude baby waren er zelfs een kinderstoel en een opgemaakt campingbedje. Omdat wij er een week voor de Kerst logeerden was het huisje sfeervol versierd met een kerstboom, kaarsen en andere kerstversiering. Het maakte ons verblijf extra gezellig. Het vakantiehuisje staat op een vakantiepark met een zeer schoon, overdekt zwembad, speeltuin, kinderboerderijtje en een restaurant. Naast het vakantiepark ligt een bos waar uitgebreid kan worden gewandeld
oa, oma en 2 kleinkinderen (november 2015)
Wat was het heerlijk om dit huisje te mogen overnachten. Aan alles is gedacht en het is met liefde ingericht! Bij aankomst had Martina er al voor gezorgd dat de lampjes en kaarsjes aan stonden, er stonden verse bloemen en een flesje wijn op tafel, chocolaatjes voor de kinderen en aan al het overige was ook gedacht. Handdoeken genoeg, bedden al opgemaakt, etc. We hebben genoten. Voor wie nog twijfelt om te reserveren, zeggen wij: DOEN! Het is zeker voor herhaling vatbaar!

3 vrienden (oktober 2015)
We hebben een heerlijk weekend gehad in Diever in het huisje van Martina. Alles wat je nodig hebt om je op vakantie te voelen is aanwezig. Fijn huisje met een goed uitgeruste keuken, fijne bedden en een fles wijn en iets lekkers staan klaar als je aankomt. Martina is een hartelijke gastvrouw die het motto 'ontzorgen van de gast voor het optimale vakantie gevoel' uitstraalt en uitvoert. Kortom een weekend was veel te kort en we komen graag een keer terug. Hartelijke groet, Theo, Guusje en Jan
2 echtparen (oktober 2015)
We werden keurig op het afgesproken tijdstip door Martina welkom geheten. Ze maakte ons snel wegwijs in haar vakantiehuis, dat inderdaad van alle gemakken is voorzien. Zelfs van een 210 cm lang tweepersoons bed. Perfect! De foto's komen precies overeen met de realiteit. Er stond ook een lekkere fles wijn klaar ter verwelkoming. We hebben een paar heerlijke dagen gehad. Rustig park in een bijzonder mooie omgeving. Kortom, prima in orde allemaal.
2 echtparen (september 2015)
Het is een prettig huisje wat van alle gemakken is voorzien. Je hoeft werkelijk niets mee te nemen want aan alles is gedacht, zelfs kaarsen en vuilniszakken. Het is alsof je zo bij de buren naar binnen wandelt en gebruik kunt maken van een complete keuken, goede bedden op een rustige plek in een park met een restaurant waar je ook fietsen kunt huren, kunt zwemmen en tennissen. In het huisje ligt veel informatie over activiteiten in de omgeving. Martina was er om ons te verwelkomen en om ons uit te zwaaien. Kortom..........een prettige plek waar we zeker nog 'ns terug zullen komen.
echtpaar (augustus 2015)
Perfect huisje voorzien van alle gemakken, van vaatwasser tot fohn, ruime keuken en leuk terras waar je lekker in de zon kan zitten. We mochten zondag later uitchecken dus optimaal kunnen genieten van ons weekend. We komen zeker nog een keertje terug!
frans gezin (augustus 2015)
Martina nous a accueilli avec le sourire et une bonne bouteille de vin dans son charmant chalet niché dans la pinède pendant 3 jours. la location est en tout point conforme à la description. Le chalet est super équipé, la literie très confortable, il y a un espace jardin très joli et sans vis à vis où l'on peut prendre ses repas. Notre hôtesse nous prête en plus deux vélos! Le parc est très calme, la sève de pin embaume l'air. Il y a une place de parking juste devant le chalet ce qui est très pratique pour décharger les valises. Aire de jeux, petit parc animalier, cours de tennis, piscine et un restaurant avec un point pain complète ce lieu de vacances parfait pour une famille. Une adresse à retenir et que nous conseillons dans une très belle région.Nous aurions aimé rester plus longtemps .... Elisabeth et Frédéric et leurs enfants de 23 et 14 ans de Brest en France.
2 vrienden (augustus 2015)
Fin modtagelse, Martina kom og tog imod os, og viste rundt. Huset er helt ok, passer fint til beskivelsen, dejlig fredelig sted,
gezin met 2 kinderen (augustus 2015)
Prachtige en gezellige vakantie woning. We hebben een mooi weekend gehad. Leuk park met voor jonge kinderen een leuk zwembad, pannenkoekenrestaurant, speeltoestellen en een kleine kinderboerderij. Super contact met de verhuurder. Erg netjes.
echtpaar (juli 2015)
Merci à Martina pour son accueil et sa disponibilité. L'hébergement était super, calme et correspondait parfaitement à la description. Nous avons passé un très bon moment à Assen. C'est une adresse à recommander !
echtpaar (juli 2015)
Martina is een prima gastvrouw. Ze ontving ons persoonlijk in het mooie chalet en heeft ons het huisje 'uitgelegd'. Alles bleek prima in orde en de inventaris was meer dan compleet. Tijdens het verblijf bereikbaar via de telefoon/sms/app. Uitstekend!
2 echtparen (juni 2015)
Verblijf was erg geslaagd. Alles in het huisje in overvloed aanwezig. Ruime woonkamer/keuken en slaapkamers met een sfeervolle inrichting in een bosrijke ruim opgezette omgeving. Vriendelijk uitgezwaaid en nog wat handige tips meegekregen voor een mooie zonnige wandeling langs de hunebedden. Voor herhaling vatbaar!