(DI04) Comfortabele bungalow, die zich kenmerkt door zijn unieke ligging te midden van het Drents Friese Wold. Op rustig recreatiepark, nabij Diever.
5 van 5 op basis van 8 reviews.
Drenthe -> Diever

2-4 personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Bungalow

Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Perceelgrootte: 950 m2
Huisdieren: in overleg

Reviews


familie met dochter en kleinzoon (augustus 2017)
Beoordeeld met een

9.7

Bedankt voor jouw opvallende behulpzaamheid vnl jouw paraatheid zijn bij evt problemen met mijn gehandicapte pa en de reddingsactie voor de wc met jullie hele klantvriendelijke korps, geweldig. Het huisje is wel spingevoelig, zal ook wel door het bos komen

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
echtpaar (april 2017)
Beoordeeld met een

9.1

Wat een heerlijk rustig plekje om even helemaal tot rust te komen. Daar waren wij echt aan toe. Hier gaan wij vaker gebruik van maken.

Algemene waardering
Mailcontact
Ontvangst / verblijf / vertrek
Netheid
Accommodatie
Ligging
Prijs / kwaliteit
gezin met twee kinderen (augustus 2017)
Een mooi compleet vakantiehuisje met een fijne tuin! We zijn hartelijk ontvangen en hebben erg genoten van de rust die dit plekje uitstraalt. De natuur is prachtig en de fietspaden heel goed. Wij hebben ons goed vermaakt in het prachtige Drentheechtpaar met oudere dochter (oud & nieuw 2016/2017)
Wat een heerlijke plek om je terug te trekken van alle dagelijks hectiek. Tijdsbesef is er niet meer. Wij hebben met onze oudste dochter prachtige wandelijngen gemaakt. Goede en zeer rustige jaarwisseliing gehad en lekker bij getankt voor het nieuwe jaar.
Bedankt voor de sfeerhaard!!!!
gezin met 1 kind (augustus 2016)
Prachtig plekje en mooi prive. Alles is aanwezig, complimenten !!!! We vonden alleen een nadeel dat het tweepersoonsbed twee dekbedden heeft. We hebben vooral erg veel gewandeld. We zijn naar de oogstdag geweest nabij Dwingeloo en we zijn naar Giethoorn geweest. Daar hebben wij een rondvaartboot gehad. Dit plekje is echt een aanrader!!!!
gezin met 2 kinderen (herfstvakantie 2016)
We hebben een heerlijke herfstvakantie gehad in dit iets eenvoudig maar heerlijk huisje. De knderen hadden dikke pret op het stapelbed. De ligging van dit huisje is echt uniek. Heerlijk rustig op dit kleine park en we wandelden zo het bos in. Helemaal goed in deze tijd van het jaar. Het bos begon al te verkleuren en we zijn aan het speuren geweest naar paddestoelen. Lekker uitgerust zijn we weer naar huis vertrokken.
twee vriendinnen (juli 2016)
Een comfortabel tijdelijk verblijf. Vooral de tuin rondom is een mooi paradijsje. De verschillende boomsoorten zorgen voor een mooie schakering. Gelukkig heb ik het beter getroffen, wat het weer betreft, dan mijn voorgangers. Ik houd van fietsen en heb dus enorm hiervan kunnen genieten! De mooie fietspaden, welke kant ook op, zijn omgeven door het lommerijk groen. Ook de carport is ideaal, vooral in de tijd dat de berkenzaadjes vallen! Verschillende vogelsoorten gezien en vooral gehoord, zoals roodborstjes, vinken, merels en de mooie vlaamse Gaaien. Dit is al voor herhaling vatbaar.
echtpaar (3 weken in juni 2016)
Een leuk huisje midden in de natuur. In de tuin hoor je alleen vogeltjes fluiten met in de verte af en toe een auto. Alhoewel het meer een najaarsvakantie leek met de vele regen hebben wij ons pria vermaakt in ons geliefde Drenthe. Fijn dat de TV wordt vervangen, die springt geregeld op teletekst en als jezelf geen schoteltv hebt thuis wordt het wel heel lastig om de zenders te vinden. Gelukkig is dit de hobby van mijn man.