(DW05) Sfeervolle groepsaccommodatie bestaande uit voor- en achterhuis van een boerderij
4.5 van 5 op basis van 1 reviews.
Drenthe -> Dwingeloo

22 personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Boerderij

Aantal slaapkamers: 9
Aantal badkamers: 5
Huisdieren: in overleg

Omschrijving

 
Op een van de mooiste plekjes van Drenthe aan de rand van het Nationale Park Het Dwingelderveld ligt deze karakteristieke boerderij, waarvan het voor-,en achterhuis  ingericht zijn tot luxe en sfeervolle vakantieverblijven. Deze boerderij ligt aan de rand van dit natuurgebied met vele uitgestrekte wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Een fantastische uitvalsbasis om je een te voelen met de natuur, terwijl de karakteristieke brinkdorpen Dwingeloo en Ruinen met winkels, restaurants en andere faciliteiten op slechts 3 km afstand liggen.

BOERDERIJ KAN OOK GESPLITST WORDEN IN HET VOORHUIS (DW01) EN HET ACHTERHUIS (DW07), DUS APART GEHUURD. PRIJZEN IN OVERLEG!!

INDELING
Het voorhuis beschikt over een gezellige huiskamer, eigen keuken annex eetkamer en 3 op landelijk  wijze ingerichte slaapkamers, ieder met een eigen badkamer. Deze accommodatie biedt de mogelijkheid voor het verblijf van max. 8 personen. (3 slaapkamers en 3 badkamers)

 
Het achterhuis beschikt over een zeer ruime woonkamer met open haard, sfeervolle landelijke keuken met alle benodigde apparatuur en het eetgedeelte biedt ruim de mogelijkheid om gezellig met elkaar te tafelen. Verder beschikt dit achterhuis over 6 slaapkamers en 2 badkamers, zodat dit de mogelijkheid biedt voor het verblijf van max. 14 personen.

De combinatie van het voor- en achterhuis biedt dus de mogelijkheid tot het verblijf van tot max. 22 personen.

Onlangs is er naast de boerderij een zeer ruime vergaderruimte, eetzaal en uitgebreide horecakeuken gecreeerd. Deze kan er apart worden bijgehuurd.

Daarom is deze woning ook uitermate geschikt voor het houden van familie- of teamuitjes, workshops, vergaderingen, enz. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden of kijk bij onze arrangementen.


Er is een grote gastentuin op het zuiden een  speeltuin waar het met de kleintjes heerlijk vertoeven is. Ook is er voldoende parkeerruimte.  U kunt gratis gebruik maken van het internet.

LAST MINUTE PRIJZEN : 15% tot 30%  Neem gerust contact met ons op.

 

Foto's