Drenthe -> Dwingeloo

14 personen

Soort verhuur: Recreatie
Woningtype: Boerderij

Aantal slaapkamers: 6
Aantal badkamers: 2
Perceelgrootte: 150 m2
Huisdieren: in overleg

Omschrijving

 

Op een van de mooiste plekjes van Drenthe aan de rand van het Nationale Park Het Dwingelderveld ligt deze karakteristieke boerderij, waarvan het achterhuis is ingericht tot een luxe en sfeervol vakantieverblijf. Deze boerderij ligt aan de rand van dit natuurgebied met vele uitgestrekte wandel-, fiets-, en ruiterpaden. Een fantastische uitvalsbasis om je een tevoelen met de natuur, terwijl de karakteristieke brinkdorpen Dwingeloo en Ruinen met winkels, restaurants en andere faciliteiten op slechts 3 km afstand liggen.

INDELING
Deze accommodatie beschikt over een zeer ruime woonkamer met open haard, sfeervolle landelijke keuken met alle benodigde apparatuur en het eetgedeelte biedt ruim de mogelijkheid om gezellig met elkaar te tafelen. Verder beschikt deze boerderij over 6 slaapkamers en 2 badkamers, zodat dit de mogelijkheid biedt voor het verblijf van max. 14 personen.
En in combinatie met het voorhuis is het aantal personen wel uit tebreiden tot max. 22 personen.

Naast de woning is onlangs een heel gezellige zeer ruime vergaderruimte met eetzaal en horecakeuken gecreeerd. Deze kan er apart worden bijgehuurd.

Daarom is deze woning ook uitermate geschikt voor het houden van familie- of teamuitjes, workshops, vergaderingen, enz. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Wilt u uw eigen paard meenemen voor heerlijke buitenritten. Er is stalling en weidegang mogelijk.

VOOR LAST MINUTE PRIJZEN  van 15% tot 30% neem gerust contact met ons op.

 

Foto's