EVENEMENTEN KALENDER  ZW- Drenthe / Giethoorn 2020

 Voor Drenthe en Giethoorn eo staan bij de TAB : wat is er te doen.   allerlei leuke websites boordevol informatie over diverse activiteiten voor jong en oud.

  DRENTHE:

  Ierse livemuziek en wandeling met muziek de Bospub Dwingeloo iedere 1ste zondag en laatste zondag vd maand www.debospub.nl

 

Wollig Landleven fair Havelte  4 oktober 2020

Toegangspoort Holtingerveld

Voor mensen met passie voor wol, lifestyle en streekproducten…

Werkelijk van alles op het gebied van wol, handwerken, lifestyle homedecoratie en streekproducten…

4 oktober is het weer zover. Na maanden is er weer een Wollig Landleven fair, nu in Havelte. Diverse standhouders presenteren hun producten, creaties en specialiteiten.

Wol

Kom wol proeven, ruiken en voelen en laat je adviseren door de diverse standhouders. Voor mensen die breien, haken, spinnen of wat dan ook met wol, kun je dit niet missen.

Landleven (lifestyle)

Het is gewoon genieten om tussen al het moois door te lopen, variërend van kleding tot huisdecoraties en kunst. Laat u inspireren en adviseren en schaf de leukste dingen aan om uzelf te verwennen of uw woning een leuke upgrading te geven met nieuwe decoraties. Prachtige keramiek, originele Batik, unieke producten gemaakt met epoxy.. teveel om op te noemen.


Streekproducten

Proef, geniet! Diverse standhouders met streekproducten uit diverse locaties van het land als bijvoorbeeld
diverse Veluwse en Groningse streekproducten, theesoorten, Kaas uit diverse streken, jams, honingsoorten, vers gerookte paling, heerlijke wordt specialiteiten, geitenkaas vers gebakken brood gebakken in originele ovens…noem het maar op.

Dit alles vindt plaats op de mooie locatie bij de molen "de Vlijt" aan de Lesturgeonplein/Torenlaan/Van Royenlaan. Als je passie en interesse hebt voor wol, lifestyle en streekproducten, dan mag je dit niet missen.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan deze fair van Wollig Landleven, namens de organisatie en standhouders.

We zien u graag bij Wollig Landleven.

Zondag 4 oktober van 11.00 uur t/m 16.30

Toegangspoort Holtingerveld

Van Helomaweg 18

7971 PX Havelte
Informatie: info@wolliglandleven.nl
www.wolliglandleven.nl


Entree gratis
Parkeren gratis.

VRIENDELIJK VERZOEK

Wollig Landleven respecteert alle maatregelen die gesteld worden i.v.m. corona. Ondanks aanpassingen willen we de presentatie en sfeer zien te waarborgen. Wij vragen aan iedereen mee-werkzaamheid. Volg de richtlijnen en adviezen op van de organisatie, vrijwilligers en standhouders. Samen kunnen we er een geweldig leuke dag van maken zonder vervelende gevolgen nadien.

Alvast bedankt daarvoor.