Neem vandaag nog contact op!

Beheer en verhuur

NOORDERHOME RECREATIE & VASTGOEDBEHEER houdt zich bezig met het beheer en verhuur van woningen. Hierbij denken we vooral aan verhuur van recreatiewoningen, chalets en stacaravans, maar ook aan uw eigen woning als u langdurig afwezig bent of bij tijdelijke verhuur als u twee woningen bezit waarvan er een in de verkoop staat en u deze tijdelijk wilt verhuren. In de praktijk laat u toch niet graag uw kostbare bezit onbeheerd achter als u zelf er niet bent. Dit brengt de nodige zorgen met zich mee.

Het zelf verhuren van een recreatiewoning is een heel gedoe, zeker als je zelf niet in de buurt woont. Veel mensen verhuren hun woning via de grote organistaties, andere geven liever de voorkeur aan een meer persoonlijke touch, waarbij ze zelf veel meer inbreng hebben in alles. Wat betreft deze laatste groep, daarbij kan Noorderhome u prima van dienst zijn. Wij zijn een kleine organisatie met name gericht op vakantiewoningen in ZW-Drenthe en de kop van Overijssel.

Wie houdt bijv. toezicht als een reparatie moet worden gedaan of als er iemand langs komt, waarbij slechts kort iemand aanwezig hoeft te zijn ? En u zelf te ver weg woont om even snel op en neer te rijden. Noorderhome Recreatie & Vastgoed Beheer kan u hierbij van dienst zijn.

BEHEER EN TOEZICHT

Is er bij uw woning geen toezicht en heeft u geen tijd om bij uw woning onderhoud te doen of regelmatig te gaan kijken. Wij voeren voor u externe- en interne controles van het object uit.

De controles worden schriftelijk of via e-mail gerapporteerd aan de eigenaar. Indien noodzakelijk worden digitale foto’s genomen.

Daarnaast kunnen wij door onze contacten ter plaatse voor u offertes verzorgen voor bijv. tuinonderhoud, schoonmaken van de buitenzijde van uw woning , verbouwingen e.d. en op de uitvoering toezicht houden.

Ook bij calamiteiten moet er snel iemand ter plekke kunnen zijn om actie te ondernemen en evt. reparaties te laten uitvoeren. Eventuele kosten van externe bedrijven zijn voor rekening van de eigenaar. Wij fungeren ook als aanspreekpunt voor de betrokken instanties.

VERHUUR

Heeft u een mooi (vakantie)huis dat u graag wilt verhuren, tijdelijk of gedurende het hele jaar. Dan kunnen wij van Noorderhome u vele zorgen uit handen nemen.

Wij regelen voor u evt de complete adminstratieve en financiele afwikkeling, de schoonmaak, linnengoed, in- en uitchecken van de huurders, eindcontrole etc.

Via onze overzichtelijke boekingssite WWW.NOORDERHOME.NL hebben evt huurders direkt zicht op het aanbod, de beschikbaarheid, prijzen van de te verhuren woningen , het boeken van de accommodatie en een up to date aanbod van de evenementen in de buurt.

Mocht u uw vakantiewoning via een andere verhuurorganisatie verhuren zoals bijv AIRBnB, BELVILLA, BOOKING.COM enz. Ook dan kunnen wij u misschien behulpzaam zijn met het inchecken van gasten, rondleiding en tips, ontvangen van de borg, na vertrek check-up van het huis, regelen van de schoonmaak, evt door uw eigen schoonmaker, verzorgen van het linnengoed, terugstorten van de borg en uitvoeren van kleine herstellingen.

Mocht ik uw interesse hebben gewekt!!! Op de site van NOORDERHOME.NL kunt u op de homepagina of hier onderaan in de donker grijze balk PAKKETTEN aanklikken. Hier vindt u prijzen en een overzicht van de diverse pakketten.

U kunt contact opnemen via telefoon ( 0646 312931 ) of contactformulier invullen voor vragen of een evt afspraak. EMAIL: info@noorderhome.nl

Wij komen dan langs voor een intake en bezichtiging. Hierna kunnen wij dan samen tot een plan van aanpak maken.

MOMENTEEL NEMEN WIJ IVM DRUKTE  HELAAS GEEN NIEUWE VAKANTIEHUIZEN OP IN ONS BESTAND!!!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring